Specialisten

Berendjan Endedijk (Monuta Endedijk)

Er was wat tijd voor nodig voordat ik erachter kwam dat ik het tijd was om mijn hart te volgen: Mensen bijstaan in één van de meest kwetsbaren en moeilijkste momenten in het leven, afscheid nemen van iemand van wie je houdt.

Mijn  naam is Berendjan Endedijk. Eind 2017 ben ik begonnen als uitvaartbegeleider bij Monuta Endedijk in de gemeente Kampen, Zwartewaterland, Staphorst en op verzoek daarbuiten.

Afscheid nemen doe je met je hart. Wanneer je een dierbare verliest is het belangrijk dat er je de ruimte hebt om op een goede en eigen manier afscheid te nemen. Rust en tijd is daarbij heel belangrijk. Ik help u daar graag bij.  Door alle zorgen voor u uit handen te nemen en samen een waardig afscheid te verzorgen. Samen, persoonlijk, betrokken.

Archief ‘Vraag het de specialist’

19 september 2019 – Hoe zou u willen dat uw afscheid eruitziet?


Marlinde en Gert (CrossFit Kampen)

Inmiddels is CrossFit Kampen al ruim 3 jaar aan de Ambachtsstraat bezig met het versterken en verbeteren van het lijf van haar leden. Of afvallen, krachtopbouw of mentale en fysieke weerbaarheid het doel is, hier ben je aan het juiste adres. Door krachttraining, conditionele workouts en gymnastische bewegingen te combineren verzorgen ze dagelijks een vernieuwende en uitdagende workout en bieden ze een totaalpakket van fun, fitness en friends. 

Archief ‘Vraag het de specialist’

9 april 2020 – Kleine ondernemers in coronatijd
19 september 2019 – Fun, fitness en friends


Chiropractie Kampen

Chiropractie Kampen bestaat al meer dan 25 jaar en staat bekend om de kwaliteit van de zorg die we leveren. We werken in een team met 4 chiropractoren, waarbij iedere chiropractor zijn/ haar eigen specialiteit heeft ontwikkeld. In onze praktijk behandelen we iedereen: van baby’s tot pubers tot ouderen. De klachten variëren van huilbaby’s, sportblessures en van hoofdpijn tot rug- en nekpijn.

Archief ‘Vraag het de specialist’

18 december 2020 – Chiropraxi Kampen t/m 4 januari 2021 gesloten
12 augustus 2020 – FEIT OF FICTIE: Is light frisdrank ECHT gezonder?
20 maart 2020 – Sport en Chiropractie
6 maart 2020 – Inloopspreekuur op donderdag 23 april
24 januari 2020 – Informatie avond Maandag 2 maart 2020
10 januari 2019 – Thema avond Sport & Chiropractie: Maandag 13 januari 2020
7 oktober 2019 – Nieuwe specialist: Chiropractie Kampen