Tijdelijke regeling continuïteit bruine vloot

Geplaatst op 30 juni, 2021 om 1:49 | In de categorie:

Bent u de eigenaar van een historisch zeilschip waarvan de kiel is gelegd in 1971 of eerder (bijvoorbeeld 1960)? En u gebruikt het schip voor passagiersvaart? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Tijdelijke subsidieregeling continuïteit bruine vloot.

Deze landelijke regeling is er om bruine vloot mkb’ers met minimaal 30% omzetverlies door de coronamaatregelen te ondersteunen met vaste en variabele lasten.

De regeling geldt voor de periode april tot en met december 2020. U kunt aanvragen tot 24 augustus 2021 om 17.00 uur.

Meer informatie over de regeling en de voorwaarden leest u op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/tvl/tijdelijke-regeling-continuïteit-bruine-vloot(externe link). U kunt de regeling daar ook direct aanvragen.