Kom in actie tijdens de Rode Kruis Voorjaarsloop

Geplaatst op 13 maart, 2021 om 8:25 | In de categorie:

De vrijwilligers van het Rode Kruis Kampen-IJsselmuiden helpen bij onder andere ziekenhuizen en verzorgingstehuizen in de strijd tegen het coronavirus. Om deze hulp en alle andere activiteiten mogelijk te blijven maken, is er geld nodig. Op 20 maart 2021 organiseert het Rode Kruis Kampen de Voorjaarsloop: een coronaproof sponsorloop. De opbrengst hiervan is bestemd voor de eigen Rode Kruis afdeling.

Coördinator fondsenwerving Axel Damming:”Normaal gesproken halen we geld op bij een EHBO-inzet op evenementen en via de collecte. Beide inkomstenbronnen hebben het afgelopen jaar niets of nauwelijks wat opgeleverd. Daarom komen we nu met iets nieuws. Een laagdrempelige sponsorloop waar iedereen baat bij heeft. Even een frisse neus halen, genieten van het voorjaar en ondertussen geld inzamelen voor het Rode Kruis Kampen! Dat is toch geweldig?”

Voor iedereen

De Voorjaarsloop is een sponsorloop waar iedereen aan mee kan doen. Wil je hardlopen, wandelen, of wat anders… je bepaalt zelf je wat je wilt doen en welk doel je wilt laten sponsoren. Het gaat erom dat je op 20 maart even lekker actief buiten bent en daarnaast ook nog het Rode Kruis in Kampen kunt steunen. Win-win!

Vriendinnen Latifa en Denise doen mee als team: “Het is super dat de vrijwilligers van het Rode Kruis zo belangeloos de handen uit te mouwen steken bij zorginstellingen hier in de omgeving. En dat in deze rare tijd. We gaan graag de 20e lopen voor dit goede doel en willen hier veel geld voor binnen halen, zodat ze dit werk kunnen blijven doen.”

Doe mee!

Meld je aan op www.voorjaarsloop.nl en doe mee! Hier kun je ook meer informatie vinden over deze actie en deelnemers sponseren zoals Latifa en Denise. Meer informatie over de vrijwilligers van het Rode Kruis afdeling Kampen – IJsselmuiden is te vinden op www.rodekruiskampen.nl