Woensdag 10 maart: Online lezing Jan Brokken

Geplaatst op 1 maart, 2021 om 4:21 | In de categorie:

De Boekenweek 2021 is verplaatst naar de zomer. In plaats van de officiële Boekenweek van 6 t/m 14 maart, maakt Bibliotheek Kampen er gewoon tóch een week vol boeken van. Mét een bijzondere gast, een grote naam in de Nederlandse letteren en een meesterverteller: Jan Brokken.

Hij is schrijver van romans, reisverhalen en literaire non-fictie. Zijn werk is in veertien talen uitgebracht, met groot succes in Duitsland en Italië. Drie van zijn boeken zijn verfilmd, twee worden dat.

Woensdagavond 10 maart is Jan Brokken online te gast bij Bibliotheek Kampen. Anne Marth Kuilder zal hem interviewen over twee van zijn boeken; De tuinen van Buitenzorg en De rechtvaardigen, passend bij het thema van de uitgestelde Boekenweek ‘Tweestrijd’. Na dit interview is er ruimte om zelf vragen te stellen aan de schrijver.

Aanmelden en waardebepaling achteraf 

Aanmelden kan via de agenda van bibliotheekkampen.nl. Via e-mail ontvangt u dan de link om deel te nemen. Dit online interview is op woensdag 10 maart van 19.30 tot 21.00 uur.

Bibliotheek Kampen doet aan waardebepaling achteraf. Na afloop van het interview ontvangt u een mail met daarin de mogelijkheid om bij te dragen in de kosten van deze activiteit.

‘Helaas moet u deze keer zelf voor een kop koffie, thee of een lekker drankje zorgen, maar we zien u graag online!’ Anne Marth Kuilder