Vanaf 8 maart gratis sneltesten voor werknemers in Zwolle en omgeving

Geplaatst op 28 februari, 2021 om 2:28 | In de categorie:

Corona Sneltest Point opent op 8 maart een nieuwe vestiging, in Zwolle op Meeuwenlaan 4 . Werknemers kunnen zich hier – via hun werkgever – gratis laten sneltesten. Corona Sneltest Point is officieel geautoriseerd om deze antigeen sneltest uit te voeren. Dit is een belangrijk onderdeel van het overheidsbeleid om de economie verder te openen.

Bij grotere aantallen zal niet alleen op de vestiging getest worden, maar ook op de locatie van de werkgever. De testuitslagen zijn binnen 15 minuten beschikbaar.

De vestiging staat onder leiding van Zwolse Monique Satink en Nicole Elshof. Beiden hebben een zorgachtergrond. Zij worden zowel zakelijk als privé voortdurend geconfronteerd met niet alleen de medische, maar ook de sociale en economische impact van de lockdown. Zij hopen met de sneltesten bij te dragen aan een versnelde heropening van het maatschappelijke leven.

Corona Sneltest Point verzorgt naast sneltesten ook PCR-testen, testen op antistoffen en reiscertificaten: www.coronasneltestpoint.nl