Coronaproof: workshops Peuterdans & Kleuterdans

Geplaatst op 20 februari, 2021 om 4:49 | In de categorie:

Peuters en kleuters hoeven zich in de voorjaarsvakantie niet te vervelen. Op woensdagochtend 24 februari organiseert Quintus workshops Peuterdans (2,5-4 jaar) & Kleuterdans (4-6 jaar): geheel coronaproof!

Bij de dansworkshops van Quintus kunnen kinderen hun energie even helemaal kwijt. Let op: Kleed je peuter of kleuter lekker warm aan want vanwege de coronamaatregelen dansen de kinderen ditmaal buiten in de tent. Koud? Welnee, met de warming up zijn ze binnen no-time op temperatuur. Wie weet kom je zelfs al in voorjaarsstemming met leuke lenteliedjes!

De workshops kosten 6 euro per kind en aanmelden kan via www.quintuskampen.nl. Voor meer info: tel. 038-3371200 of info@quintuskampen.nl.