Nog meer online cursussen bij Quintus

Geplaatst op 6 februari, 2021 om 8:39 | In de categorie:

Of je nu in Kampen woont of Japan, of er wel of geen lockdown is: bij Quintus kun je altijd en overal online lessen volgen onder deskundige begeleiding van vakdocenten. Want juist in deze tijd is het extra fijn, ontspannend én gezond om plezier te beleven aan het maken van muziek, dans, theater, kunst en ambacht. Daarom breidt het kunstencentrum vanaf 1 februari het cursusprogramma uit met nog meer nieuwe online mogelijkheden!

Online lesgeven is sinds de coronamaatregelen een prima alternatief gebleken. “Bij ons kan je rekenen op deskundige begeleiding van vakdocenten en persoonlijke aandacht. Ook online! Plezier en kwaliteit staan altijd voorop”, aldus Quintusdirecteur Hendrik Jan Houtsma. “Bij de reguliere lessen muziek, zang, dans en theater die momenteel online doorgaan, kun je een gratis online proefles volgens of online instromen.”

Twijfel je over een muziekinstrument? Quintus biedt nu korte online cursussen van vier lessen aan waarin je eerst kunt kennismaken met een muziekinstrument of zangles. Houtsma: “Gemak dient de mens, dus we brengen in de gemeente Kampen zelfs een leeninstrument – indien voorradig – bij je thuis! Verder heeft onze afdeling kunst & ambacht nieuwe online cursussen ontwikkeld zoals tekenen en fotografie. En natuurlijk inspireren we ons publiek met filmpjes en tutorials via onze socials. Juist nu kan je met Quintus@home vanuit huis lekker aan de slag op het tijdstip dat jou het beste uitkomt!”

Heropening

Het kunstencentrum aan de Vloeddijk kijkt ondertussen uit naar een zo spoedig mogelijke heropening, maar houdt rekening met alle scenario’s. De serie nieuwe korte live cursussen van februari zijn daarom verschoven naar april. In de hoop op eerdere versoepeling, staan er voor de voorjaarsvakantie kinderworkshops Peuterdans, Kleuterdans en Zeefdruk je eigen tas (8-12 jaar) op het programma.

Inschrijven voor deze vakantie-activiteiten of de andere cursussen en workshops kan via quintuskampen.nl. Goed om te weten: bij annulering van een workshop of cursus, zit je nergens aan vast.

Meer weten? Mail of bel: info@quintuskampen.nl of 038-3371200.