Aantal vrijwilligers van WijZ Welzijn naar Bibliotheek Kampen

Geplaatst op 2 februari, 2021 om 1:40 | In de categorie:

Op basis van de goede samenwerking tussen de Bibliotheek Kampen en WijZ Welzijn Kampen zijn een aantal taken heroverwogen en herschikt.  De vrijwilligers van de Bibliotheek aan Huis-service en de vrijwilligers van het Tablet- en Internetcafé zullen hun belangrijke vrijwilligerswerk onder de vlag van de Bibliotheek Kampen gaan voortzetten omdat deze taken goed passen bij de programmalijnen van de Bibliotheek.

Bibliotheek-aan-huis

De Bibliotheek aan Huis-service is er voor mensen, die aan huis gebonden zijn en toch boeken en andere media van de bibliotheek kunnen blijven lezen. Deze dienstverlening gaat coronaproof door ondanks de lockdown. Zie ook www.bibliotheekkampen.nl/service/bibliotheek-aan-huis

Voor meer informatie kan contact opgenomen met Jolanda Heldoorn, 038-333 1828.

Internetcafé

In het Internetcafé kunnen vragen worden gesteld over het gebruik van tablets, apps en het internet. Daarnaast biedt de Bibliotheek ook laagdrempelige cursussen en hulp bij het verbeteren van digitale en computervaardigheden. De vrijwilligers zijn bij deze activiteiten onmisbaar! Deze dienstverlening wordt na de lockdown voorgezet. Zie ook www.bibliotheekkampen.nl/internetcafe

Joop Schulte, consulent digitale vaardigheden, informeert graag over het internetcafé en de cursussen Klik&Tik en Digisterker: 038 – 333 1828.