Chiropraxi Kampen gesloten t/m 4 januari 2021

Geplaatst op 18 december, 2020 om 12:38 | In de categorie:

In verband met de aankondiging door het cabinet dat contactberoepen niet mogen worden uitgeoefend (m.u.v. een beperkte groep medische contactberoepen) hebben wij besloten om onze praktijk in Kampen tot en met maandag 4 januari gesloten te houden.

Dit betekent dat alle afspraken in de periode maandag 21 december 2020 tot en met maandag 4 januari (inclusief) komen te vervallen. Mocht de situatie veranderen, dan nemen wij weer contact met u op, telefonisch of per e-mail.

LET OP: bovenstaande geldt alleen voor de vestiging in Kampen, onze andere vestigingen hebben hun eigen regeling!!

Uw gezondheid is belangrijk voor ons, dus bij vragen of ernstige klachten kunt u het antwoordapparaat inspreken of een e-mail sturen. Wij geven u graag deskundig advies, maar kunnen u tot die tijd helaas niet beter van dienst zijn.

Wij wensen u ondanks deze vervelende situatie toch een fijne kerstfeest en veel gezondheid, gemoedsrust en sterkte toe voor de komende tijd.

Team Chiropraxi Kampen


Chiropraxi Kampen
Graafschap 43, 8261 LB Kampen
Tel. 038 – 33 25 227
www.chiropraxi-kampen.nl

Onderdeel van Chiropraxi Emmen-Kampen-Coevorden-Hoogeveen