December bij Quintus: kunst van genieten

Geplaatst op 8 december, 2020 om 2:10 | In de categorie:

December 2020 is anders dan andere decembermaanden. Maar genieten kan nog steeds! Van wat wél kan. Van kleine dingen. Van onverwachte verrassingen. Ontdek de kunst van genieten bij Quintus, met een inspirerend offline en online decemberprogramma.

Vanaf 7 december staan er diverse kerstworkshops op het programma: van Midwinterhoornblazen en Striptekenen tot ‘Linosnede Madonna & Kind’ en ‘Paperart Windlicht Maken’. Online is er ook van alles te beleven! Muziekdocenten hebben een prachtige canon gemaakt (mét bladmuziek om zelf aan de slag te gaan), er is een dansfilm, een workshop Kerstster Maken en een Kerstfilm van de musicalafdeling. Je vindt alle decemberactiviteiten en bijzondere kerstgroeten op www.echtwatvoorjou.nu.

December cadeautip

Eind januari start bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk een nieuwe serie korte cursussen met nieuwkomers als Toneel voor kleuters, Ik ben Fotograaf (kindercursus), grafische druktechnieken maar ook Stand-up comedy. Daarnaast vaste activiteiten als Muziek op Schoot, Peuterdans, Kleuterdans, Keramiek en Fotografie. Decembertip: geef een workshop of cursus cadeau! Alle activiteiten zijn coronaproof en ingericht op basis van de dan geldende coronaregelgeving. Goed om te weten: bij annulering van een workshop of cursus, zit je nergens aan vast.

Kijk voor inschrijven op quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.