Drie hoofdsponsors VV DOS Kampen verlengen contract

Geplaatst op 2 december, 2020 om 9:37 | In de categorie:

Het bestuur en de businessclub van voetbalvereniging DOS Kampen zijn verheugd om te melden dat drie van de bestaande hoofdsponsors hun lopende sponsorcontract verlengen. Twee partners voor een periode van opnieuw drie jaar en één partner, Van Dijk Groothandel / Campenaer Koffie, zelfs voor vijf jaar!

“In deze uitdagende tijden is dat fantastisch nieuws waar wij als vereniging maar andersom ook namens de betreffende partners enorm blij mee zijn. Dit zorgt voor continuïteit en vertrouwen en de mogelijkheid om samen verder te bouwen aan de ambitieuze plannen van de vereniging. Maar ook om zakelijk netwerk rondom DOS verder te professionaliseren”, aldus Wilfred Horst, bestuurslid commerciële zaken.

Het betreft de drie hoofdsponsors die drie jaar geleden in de start van de zogenaamde 8×8 hoofdsponsorgroep zijn ingestapt: De Gilden Groep (met onder andere De Gilden Bouw en Onderhoud, Strandpaviljoen At Sea, Nucamperhuren.nl, Nucamperstalling.nl), Floorever Kampen en Van Dijk Groothandel / Campenaer Koffie.

Voorzitter Arend Runia: “Al met al een goed vooruitzicht en hopelijk een uitnodiging voor nog eens enkele sponsoren zodat we de groep compleet maken. Want zoals ons motto al aangeeft: ‘DOS Kampen, Samen beter!’”

De hoofdsponsorgroep 8×8 bestaat nu uit: Floorever Kampen, Van Dijk Groothandel / Campenaer Koffie, De Gilden Groep, Dirkzwager Groep en Kok FD.