Lift It Up met Reni en Elisa Krijgsman

Geplaatst op 17 november, 2020 om 8:32 | In de categorie:

Reni en Elisa Krijgsman komen naar Quintus Kampen! Dit (binnen de christelijke muziekwereld bekende) muzikale koppel verzorgt op zaterdag 6 februari tijdens de 2e editie van ‘Lift It Up’ workshops en seminars voor muzikanten en zangers uit alle kerken. Nieuw dit jaar is een online kick-off op donderdag 19 november én de mogelijkheid van gratis (band)coaching voor muziekteams.

Het kerkelijke muziekproject ‘Lift It Up’ wordt dit cursusseizoen mede mogelijk gemaakt door fondsenwerving vanuit de provincie Overijssel en is daarom uitgebreid. De online kick-off is op donderdagavond 19 november. Zangeres Stephanie Bergman-Agteres spreekt dan over het thema ‘Hart van aanbidding’. Zangers en muzikanten die hun muzikaal-technische kant verder willen ontwikkelen, kunnen in de komende maanden gebruikmaken van gratis (band/koor)coaching vanuit Quintus. Er is ruimte voor 10 kerken. Dus bij interesse: snel aanmelden via liftitup@quintuskampen.nl (ook voor de link naar de online kick-off met Stephanie).

Inspiratiedag

Lift It Up wordt zaterdag 6 februari afgesloten met een inspirerende workshopdag met o.a. Reni en Elisa Krijgsman, gospelzangeres Marloes van Ommen, zangeres Stephanie Bergman-Agteres en diverse Quintus muziekdocenten waaronder Ton Nieuwkamp (saxofoon) en Jurjan Lipke (orgel). Aan het exacte programma (10.00 tot 16.00 uur) wordt momenteel hard gewerkt.

Wil je sowieso de hele dag mee doen, meld je dan alvast aan via quintuskampen.nl. De kosten voor deze hele dag inclusief lunch bedragen € 22,50 p.p. Het is ook mogelijk om alleen de ochtend of middag deel te nemen. Dan betaal je 15 euro p.p. Belangrijk: bij alle activiteiten neemt Quintus de dan geldende coronamaatregelen volop in acht.

Kijk voor info en inschrijven op www.quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.