Veteranencafé Kampen

Geplaatst op 11 oktober, 2020 om 10:53 | In de categorie:

Komende donderdag 15 oktober is het de derde donderdag van de maand. Dan is er vanwege de coronapandemie een aangepast veteranencafé.

Een en ander met inachtneming van de coronamaatregelen en het houden van anderhalve meter afstand. De Kamper Veteranen komen dan om 14.30 uur weer bijeen in café-restaurant “De Vier Jaargetijden” aan de IJsselkade nummer 59 in Kampen om onder het genot van een kop koffie en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.

Veteranen, al dan niet actief dienend en van welke missie of uitzending dan ook zijn van harte welkom. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor andere belangstellenden. Tevens graag uw aandacht voor een expositie over Kamper jongens in voormalig Nederlandsch-Indie. Nog de hele maand oktober op dinsdag en donderdag te bezoeken in de van Heutsz Kazerne. De expositie is ingericht door Herman Broers amateur historicus van de historische vereniging Jan van Arkel.