Isabelle van Keulen Ensemble treedt op in Hattem

Geplaatst op 5 oktober, 2020 om 1:43 | In de categorie:

Op 17 oktober treedt bij de Kunstkring Hattem in de Marke het ‘Isabelle van Keulen Ensemble’ op met het programma ‘Bach meets Tango’. Perfect aansluitend op het 250e geboortejaar van Ludwig van Beethoven en in 2021 het 100e van Astor Piazolla.

De recente, vanwege de corona opleving, aangepaste overheidsrichtlijnen hebben ook voor deze avond gevolgen. Wij mogen niet meer dan 30 personen tegelijkertijd ontvangen. Dankzij de medewerking van de musici kunnen wij deze avond toch laten doorgaan. Er zullen drie concerten gegeven worden van elk 1 uur. Iedereen die reeds een kaartje of abonnement heeft zal door het bestuur per email benaderd worden met meer precieze details. Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar, er is wel een wachtlijst.

Kijkt U voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen op onze geheel vernieuwde website www.kunstkringhattem.nl.

Reeds als kind was Isabelle van Keulen volledig in de ban van Piazzollas Tango Nuevo. Het was daarom ook een logische stap dat zij in 2011 haar hart volgde en haar eigen ensemble oprichtte, waarbij ze zich omringde met gelijkgestemde musici.

Bij haar optredens slaagt het Isabelle van Keulen Ensemble er steeds weer in het publiek mee te slepen; de muzikale diepgang, de briljante technische en expressieve uitvoering, het grote spelplezier en de mix van melancholie, intimiteit en intensiteit, zo typerend voor de Tango Nuevo, spelen daarbij ontegenzeggelijk een belangrijke rol.

Natuurlijk, zoals eerder bericht, is dit ook het 40-jarig Jubileumconcert van Stichting Kunstkring Hattem. Dat zal deze avond zeker een extra feestelijk tintje geven.