Kampenion start de competitie met de uitslag 9 – 1

Geplaatst op 23 september, 2020 om 10:17 | In de categorie:

Het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion is de nieuwe competitie goed begonnen. Hoewel de competitie sinds begin maart stil had gelegen en de trainingen weer laat op gang kwamen – alles vanwege corona – waren de heren en dame van Kampenion 1 goed in vorm. Zij speelden thuis tegen Rapidity 1 uit Beverwijk.

Julian Plette en Gert-Jan de Lange wonnen hun drie partijen en Dobrila Jorguseska won er twee. Zij verloor haar laatste partij in de vijfde en beslissende game. Het dubbelspel werd gewonnen door Plette en De Lange.

Mede omdat alle concurrenten met een gelijkspel naar huis gingen, verschafte Kampenion zich met 9 – 1 een goede uitgangspositie in de najaarscompetitie.

De volgende wedstrijd is zaterdag 26 september in Nieuwegein tegen VTV (N) 1. Gelet op de rating van beide teams zal Kampenion het dan een stuk moeilijker krijgen.

De wedstrijd van afgelopen zaterdag is in zijn geheel te zien via https://www.youtube.com/KampenionNld

Jong Kampenion

Het eerste jeugdteam, dat in Landelijk C uitkomt, speelde zijn eerste wedstrijd in Hattem tegen Smash ’70 (H) 2.

Achter de tafel stonden Jannick van den Broek en Luuk Regterschot, die vorig seizoen nog in team 2 speelden in de regionale Hoofdklasse, en Rafael Oudenaarden, vorig seizoen jeugdteam 3 in de 2e klasse. Allen wonnen twee van hun drie partijen en ook het dubbel was voor de Kamper boys. Het scorebord gaf dus aan het eind van de middag 3 – 7 aan, een prima resultaat.

Terzijde

Kampenionner Gertjan Wessels had het afgelopen weekend heel wat zwaarder dan zijn tafeltennissende clubgenoten. Hij wist zondag met succes de finish te bereiken van zijn triathlon. Na 3,8 km zwemmen, 180 km op de racefiets en een marathon (42,2 km hardlopen) stond de klok in Utrecht stil op 12 uur, 56 minuten en 17 seconden. Dat betekende een flinke verbetering van zijn PR, een geweldige prestatie.

Op de foto: Dobrila Jorguseska, Gert-Jan de Lange en Julian Plette