Kampenion klaar voor nieuwe tafeltenniscompetitie

Geplaatst op 17 september, 2020 om 9:54 | In de categorie:

Eindelijk is het dan zover: de tafeltennissers mogen weer het strijdperk betreden. De najaarscompetitie gaat van start.

Vanwege corona kon er lang niet getafeltennist worden; vervolgens kwam het langzaam weer op gang, en zaterdag 19 september start de nieuwe competitie.

De laatste wedstrijd van het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion was op 7 maart in Assen (winst met 2 – 8) en Kampenion stond toen na vier van de tien wedstrijden op de tweede plaats. Corona maakte toen een abrupt einde aan de voorjaarscompetitie. Er waren geen kampioenen en geen degradanten en nu starten alle teams op hetzelfde niveau als waarop zij in het voorjaar acteerden.

De samenstelling van Kampenion 1 is ook ongewijzigd en dat betekent dat Julian Plette, Gert-Jan de Lange en Dobrila Jorguseska wederom uitkomen in de 2e divisie. Zij beginnen zaterdag met een thuiswedstrijd, en wel tegen Rapidity 1 uit Beverwijk. De andere tegenstanders in poule B zijn Spaarne 1 uit Haarlem, Disnierats 1 uit Hoorn, TempoTeam 3 uit Amsterdam en VTV (N) 1 uit Nieuwegein. Naar het zich laat aanzien is VTV (N) de zwaarste tegenstander en gaat Kampenion voor handhaving in de 2e divisie.

Helaas zijn de thuiswedstrijden van Kampenion vanwege corona niet toegankelijk voor publiek. Wel worden de wedstrijden live gestreamd op https://www.youtube.com/KampenionNld

Aanvang: 14.00 uur.

Jong Kampenion

Het eerste jeugdteam, dat in Landelijk C speelt, speelde zijn laatste wedstrijd ook op 7 maart. Jarno van den Heuvel, Tijmen Prins en Bert Beks wonnen met 6 – 4 van Argus 3 uit Harkstede. Net als hun grote broers bleven zij ook steken op de tweede plaats.

Jong Kampenion 1 begint zaterdag met een uitwedstrijd in Hattem tegen Smash ’70 (H) 2. De andere tegenstanders in poule B zijn Vitesse ’35 1 uit Hengelo, Hercules 2 uit Terborg, Buitenpost 1 en wederom Argus 3.

De samenstelling van Jong Kampenion 1 is wel gewijzigd. Alleen Jarno van den Heuvel is nog over van het team uit de voorjaarscompetitie. De andere spelers zijn Jannick van den Broek, Luuk Regterschot en Rafael Oudenaarden. Jannick en Luuk speelden vorig seizoen in jeugdteam 2 en Rafael in team 3.

De afgelopen weken is er flink getraind in de zaal van Kampenion. De spelers hebben weer zin in het nieuwe seizoen.

Op de foto: Julian Plette, Dobrila Jorguseska, Gert-Jan de Lange en trainer/coach Ralph Trip