Van 1 tot en met 3 augustus geen treinen door werkzaamheden tussen Zwolle en Dalfsen

Geplaatst op 27 juli, 2020 om 2:08 | In de categorie:

Vanwege werkzaamheden rijden er op zaterdag 1 augustus, zondag 2 augustus en maandag 3 augustus geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Op de momenten dat de trein niet rijdt, worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Wanneer rijden er geen treinen

Op zaterdag 1 augustus, zondag 2 augustus en maandag 3 augustus rijden er de hele dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Arriva zet bussen in.

Reizen met vervangende bussen  

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd      

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Mondkapje verplicht

Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. Blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten en houd anderhalve meter afstand op het station, het perron en bij de bushalte. Houd bij het in- en uitstappen en in de trein en bus zoveel mogelijk afstand van elkaar. Mijd de spits en drukte. Geef elkaar de ruimte.