Seizoen 2020-2021: Maak het bij Quintus!

Geplaatst op 30 juni, 2020 om 1:19 | In de categorie:

Maak het bij Quintus! Dat is het motto voor het nieuwe cursusseizoen van Quintus. Het kunstencentrum heeft de afgelopen weken stap voor stap de lessen muziek, dans, theater en beeldende kunsten hervat en maakt zich met het kersverse cursusprogramma nu op voor seizoen 2020-2021.

‘Kunst maak je met je handen, je hoofd en vanuit je hart. Maar het geeft ook plezier, schept ruimte in je hoofd, biedt ontspanning en ontwikkelt je creatieve talent. Wat wil jij dit seizoen maken bij Quintus?’

Bij deze vraag helpt het kunstencentrum je op weg met de nieuwe jaarbrochure met cursussen voor alle leeftijden: van babycursussen Muziek op Schoot tot Toneel voor 65+. Maar ook ‘Kunst Anders’ en het nieuwe ‘Samen Zingen, Ook voor jou’ voor mensen met een beperking. ‘Voor ieder wat wils.’

Quintus@Home

Nieuw dit seizoen is ook Quintus@home, ontstaan vanuit de ervaringen die Quintus de afgelopen maanden opdeed. ‘Ben je niet in de gelegenheid om op locatie muziekles te volgen, woon je elders vanwege stage, zit je met je been in het gips of wil je gewoon les vanuit je eigen omgeving? Met Quintus@home krijg je online les van je muziekdocent’. Naast muzieklessen ontwikkelt het kunstencentrum ook voor andere kunstvakken online cursussen.

Meer informatie hierover volgt volgend seizoen op www.quintuskampen.nl. Op deze site is onder de downloads tevens het nieuwe digitale cursusprogramma te vinden. Liever een papieren jaarbrochure gratis per post ontvangen? Neem dan contact met Quintus via tel. 038-3371200 of info@quintuskampen.nl.

Tot slot een zomertip: van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus organiseert Quintus de Summerschool boordevol workshops en activiteiten voor jong en oud. Ook staat er een Open lesweek op het programma van 12 t/m 19 september. Voor meer info of inschrijven voor de Summerschool, kijk op quintuskampen.nl.