Zoutkamer Kampen geeft je meer lucht

Geplaatst op 29 juni, 2020 om 10:18 | In de categorie:

Last van hooikoorts of astma? Ademhalingsproblemen of longklachten? Zoutkamer Kampen kan je helpen. ‘Onze zoutkamer is gebouwd voor mensen met ademhalings- en longproblematiek. Onze geconditioneerde lucht, met een hoog zoutgehalte, maakt je luchtwegen schoon en geeft je meer lucht.’

‘We krijgen de laatste tijd veel vragen over corona. Is het wel verstandig om in deze tijd gebruik te maken van onze zoutkamer?’ zo verwoordt Roland Prins van Zoutkamer Kampen de algemene bezorgdheid. ‘Ik zou zeggen: ja, juist nu. Tenslotte helpt onze zoute lucht om je luchtwegen schoon te maken én te houden. Bovendien: bij ons wordt altijd al meer gehoest dan elders. En nog nooit hebben mensen hun ‘slechte’ gezondheidstoestand doorgegeven aan anderen. De reden is simpel. Bacteriën en virussen “overleven” in de geconditioneerde droge zoute aerosollucht niet. Immers: anders zou onze behandeling ook niet zo effectief zijn.’ Dat neemt niet weg dat ze bij Zoutkamer Kampen natuurlijk de noodzakelijke extra maatregelen hebben getroffen.

‘Mensen met luchtwegproblemen hebben al jaren baat bij onze behandeling’, vertelt Roland. ‘Menigeen heeft zelfs, natuurlijk in goed overleg met de arts, de medicijnen en puffertjes kunnen afbouwen of zelfs helemaal achterwege kunnen laten.’ De geconditioneerde zoute lucht van Zoutkamer Kampen kan zelfs mensen die willen stoppen met roken, goed helpen. ‘Zij gaan veel meer hoesten en moeten het loskomende slijm kwijtraken. Regelmatig de zoutkamer bezoeken helpt ook hen om weer opgelucht adem te halen.’

Zoutkamer Kampen
Reigerweg 15, Kampen
Tel. 038 – 333 2727
www.zoutkamerkampen.nl