Start muziekseizoen jubilerend Kunstkring Hattem

Geplaatst op 22 juni, 2020 om 1:05 | In de categorie:

Op zaterdag 26 september start het 40e nieuwe seizoen bij de Kunstkring Hattem. Samen met ‘de Marke’ is de Kunstkring Hattem in staat, geheel volgens de RIVM COVID-19 richtlijnen, belangstellenden klassieke kamermuziek op hoog niveau aan te bieden.

Het aantal beschikbare plaatsen en dus kaarten is daarbij wel beperkter dan voorheen. Het is daarom van belang dat men tijdig abonnementen of losse kaarten besteld. Met de nieuwe website van de Kunstkring Hattem, www.kunstkringhattem.nl die nu on-line is, kan men heel gemakkelijk abonnementen en losse kaarten bestellen. Ook studenten en jeugdigen tot 18 jaar kunnen on-line bestellen.

Uiteraard zijn er vanaf twee weken voorafgaand aan een concert een beperkt aantal kaarten bij de Bruna te koop. Aan de zaal zullen voorlopig geen kaarten meer worden verkocht. Via onze website kunt u tevens een gratis jaarbrochure voor het nieuwe seizoen aanvragen.

Niet alleen staat het nieuwe seizoen in het teken van ons 40-jarig jubileum, dat zeker gevierd zal worden, maar ook in het teken van het huidige Beethoven-jaar. De complete concertagenda voor komend seizoen staat uiteraard op onze website.