Seniorenochtenden in Bibliotheek IJsselmuiden

Geplaatst op 14 juni, 2020 om 8:09 | In de categorie:

Goed nieuws voor senioren in IJsselmuiden: De deuren van de Bibliotheek in IJsselmuiden gaan vanaf maandag 15 juni weer een beetje open. 

Voor veel IJsselmuidenaren is de Bibliotheek in het Kulturhus een vertrouwde plek die ze al sinds de lockdown in maart hebben moeten missen. Sinds 11 mei is de hoofdvestiging in De Stadskazerne in Kampen weer aangepast open, waar ook de leden uit IJsselmuiden van harte welkom zijn, maar degenen voor wie het lastig is om naar Kampen te gaan, kunnen vanaf 15 juni iedere maandag en donderdag de deuren terecht van 9.00 – 12.00 uur.

De door de overheid vastgestelde regels om de verspreiding van corona te bestrijden, zorgen ervoor dat de bibliotheekmedewerkers extra werkzaamheden moeten uitvoeren. Om de vestiging in Kampen veilig open te kunnen stellen voor publiek zijn alle medewerkers nodig. Hierdoor was het niet mogelijk om de vestiging in IJsselmuiden te openen. Nu de quarantaine-tijd voor boeken onlangs is verkort, ontstond de ruimte om toch een kleine groep leden in IJsselmuiden te kunnen verwelkomen.

Ook in IJsselmuiden worden de regels van het RIVM nageleefd. Daarom mogen er maximaal 3 bezoekers tegelijkertijd binnen zijn. De leden worden gevraagd zich aan de huisregels te houden, welke in de locaties zijn aangegeven op posters en met stickers.

De openingstijden zijn tot 1 september: