Beuling keert terug, Rotman langer bij DOS Kampen

Geplaatst op 7 april, 2020 om 2:06 | In de categorie:

Meer nieuws uit de eerste selectie van DOS, want de trainers Henk de Velde en Marcel Post hebben komend seizoen ook de beschikking over Erik Rotman en Raymon Beuling. Laatstgenoemde komt na een jaar weer terug van IJVV, terwijl Rotman zijn besluit om te stoppen terugdraait.

Nadat DOS in 2019 de titel greep in de 2e klasse H, vertrok Beuling (23) naar IJVV. Ondanks vijftien doelpunten in het rood-wit (zeven in de competitie, acht in overige duels) kon de middenvelder niet voorkomen dat de Iesselmunigers ver weg zakten op de ranglijst. Op het moment dat de KNVB de stekker uit het seizoen trok, was IJVV in de degradatiezone beland. Bij DOS wil Beuling nu alsnog zijn kunsten laten zien op 1e-klasseniveau.

De 34-jarige Rotman gaat een seizoen langer door dan hij had gepland. De linkerverdediger had in de winterstop te kennen gegeven dat dit zijn laatste jaar zou zijn, maar wil niet met een onafgemaakt seizoen afscheid nemen. Om die reden komt de man met het fluwelen linkerbeen terug op zijn besluit en voorziet de selectie na de zomer van een flinke portie ervaring. Het MT is zeer tevreden met deze ontwikkelingen en werkt verder aan een sterke selectie die opnieuw voor een verrassing in 1D kan gaan zorgen.

Raymond Beuling

Foto’s: Frans Habekotté