Ruben Meijer volgend seizoen bij DOS Kampen

Geplaatst op 20 maart, 2020 om 8:25 | In de categorie:

De 28-jarige tweebenige middenvelder stapt, na drie seizoenen voor WVF gespeeld te hebben, over naar DOS Kampen. Voor WVF speelde hij een aantal jaren bij zondag 1e klasser Heino.

Ruben: “Ik ben WVF veel dank verschuldigd voor een fantastische tijd. Zelf wil ik graag nog een keer een stap maken naar een andere omgeving en mezelf uitdagen. DOS Kampen speelt verzorgd en aanvallend voetbal en ik verwacht dat die speelwijze goed bij mij past”.

De geelzwarten zijn enorm blij met de komst van Ruben. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Na het vertrek van Michel Kamphuis naar DOS ’37 kwam een belangrijke positie op het middenveld vrij. We hebben Ruben een aantal malen met de technische staf bekeken en waren onder de indruk van zijn niveau. Hij is een echte voetballer, iemand die ook regelmatig zijn doelpuntjes mee pikt en beschikt over leiderschapskwaliteiten. We verwachten dat Ruben uitstekend in onze spelsysteem past en direct van meerwaarde kan zijn”.

Ruben woont samen met zijn vriendin in Zwolle en in het dagelijks leven werkt hij als belangbehartiger in de zorg.