Lessen uitgesteld bij Quintus vanwege nieuwe richtlijnen coronavirus

Geplaatst op 17 maart, 2020 om 9:32 | In de categorie:

Naar aanleiding van de aangekondigde overheidsmaatregelen, heeft ook Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie, voorlopig haar deuren gesloten voor publiek. Dit betekent dat er vanaf maandag 16 maart geen lessen, cursussen en evenementen plaatsvinden op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.

Ook het Sint Annakapelconcert en de Quintus Cultuurreis zijn afgelast. Voor cursisten betekent dit dat alle lessen, cursussen en evenementen in de periode van 16 maart tot 6 april niet doorgaan. We onderzoeken eventuele online, alternatieve manieren van lesgeven. Alle cursisten zijn inmiddels persoonlijk geïnformeerd.

Wij hopen van harte dat deze maatregelen bijdragen aan het gewenste gezondheidsresultaat en dat we op korte termijn alle lessen en activiteiten weer kunnen hervatten. Houd onze website quintuskampen.nl en social media kanalen in de gaten voor updates. Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem dan contact op via tel. 038-3371200 of stuur een mail naar info@quintuskampen.nl.