Ruime overwinning Kampenion

Geplaatst op 8 maart, 2020 om 7:23 | In de categorie:

Het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion speelde zaterdagavond in Assen. Kampenion 1 profiteerde vrijwel optimaal van het feit dat tegenstander Assen 1 de nodige personele problemen had.

Op hun verzoek was de wedstrijd verzet van 14.00 naar 17.00 uur om het mogelijk te maken dat twee spelers uit team twee konden invallen. Aan Kamper kant twijfelde Julian Plette enkele dagen of hij wel zou (kunnen) spelen vanwege liesklachten.

Vrijdag besloot hij ‘gewoon’ te spelen. Dat pakte goed uit, want hij won zijn drie partijen vrij overtuigend. Wel liet hij het dubbel ditmaal (begrijpelijk) aan zich voorbij gaan. Dobrila Jorguseska en Gert-Jan de Lange speelden voor het eerst samen en zij konden een nederlaag niet voorkomen. Gert-Jan de Lange won eveneens zijn drie enkelpartijen waarvan tweemaal overtuigend. Dobrila Jorguseska won haar eerste en tweede partij ook al overtuigend, maar moest in de laatste partij van de avond in vier games de zege aan haar tegenstander laten.

Team 1 deed deze zaterdag prima zaken: 2 – 8. Het staat nu ruim tweede en het heeft verder afstand genomen van de twee degradatieplaatsen. Op 14 maart speelt Kampenion thuis, tegen Vriendenschaar 1 uit Gouda, dat derde staat.

Jong Kampenion

Het eerste jeugdteam, dat in Landelijk C speelt, won ook de vierde wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Het speelde thuis tegen Argus 3 uit Harkstede. In een aantrekkelijke wedstrijd toonde team 1 zich net te sterk voor tegenstander Argus: 6 – 4. Jarno van den Heuvel was de grote man deze middag.

Ondanks toch wel sterke tegenstand bleef hij vrij eenvoudig ongeslagen. Tijmen Prins en Bert Beks wonnen ieder een partij. Jarno en Bert wonnen ook het dubbelspel. Zij staan nu tweede, met een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper. De volgende wedstrijd is op 14 maart in Assen.

Op de foto: Julian Plette, Dobrila Jorguseska, Gert-Jan de Lange en trainer/coach Ralph Trip.