Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert gespreksgroep voor stellen over prostaatkanker, relatie en intimiteit

Geplaatst op 7 maart, 2020 om 1:53 | In de categorie:

Kanker heb je niet alleen. De diagnose zet het leven op de kop van degene die het treft, maar ook van de omgeving. De behandeling heeft invloed op het dagelijks bestaan. Dat geldt ook voor prostaatkanker.

Het is een ziekte die alleen bij mannen voorkomt, maar die óók de partner treft. De behandeling heeft vaak directe invloed op de relatie en de intimiteit. Hoe ga je daar samen mee om? Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert een gespreksgroep over ‘prostaatkanker, relatie en intimiteit’.

De bijeenkomst is bedoeld voor stellen die willen praten met anderen in een soortgelijke situatie. Ondersteuningsconsulent en oncologieverpleegkundige urologie, Paula Huisman van Isala, zal een inleiding verzorgen.

Datum & aanmelden                          

De gespreksgroep vindt plaats op dinsdag 31 maart 2020 van 10.00-12.00 uur bij Nazorgcentrum IntermeZZo aan de Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle. Aanmelden kan via www.intermezzo-zwolle.nl of door te bellen met (038) 424 6088.