Inloopspreekuur op donderdag 23 april van 19.00 tot 20.30 uur (kosteloze screening)

Geplaatst op 6 maart, 2020 om 10:54 | In de categorie:

Op deze avond kunt u zonder afspraak binnenlopen voor een gratis en vrijblijvende screening krijgen van een van de aanwezige chiropractoren. U kunt uw klachten met hem/haar bespreken. De chiropractor zal u kort onderzoeken om vast te stellen of hij/zij iets voor u kan betekenen. Als dit het geval is, zal u geadviseerd worden een afspraak te maken voor uitgebreid onderzoek en behandeling.

Chiropractie kan u helpen bij:
Rugklachten, hernia/ischias, hoofdpijn/migraine, nekklachten, schouder/elleboog/pols-klachten, tennis-/golfersarm, heup/knie/enkel-klachten, sportblessures, slaapproblemen, menstruatie-klachten, zwangerschapsproblemen, bekken-problemen, huilbaby’s, leer/gedragsproblemen.

Meer informatie nodig? Bel 038-3325227
of mail naar: info@chiropraxi-kampen.nl

U bent van harte welkom!


Chiropraxi Kampen
Graafschap 43, 8261 LB Kampen
Tel. 038 – 33 25 227
www.chiropraxi-kampen.nl

Onderdeel van Chiropraxi Emmen-Kampen-Coevorden-Hoogeveen