Team Brandweer IJsselland organiseert sponsoractie voor Alpe d’HuZes

Geplaatst op 21 februari, 2020 om 11:31 | In de categorie:

Team Brandweer IJsselland fietst zes keer de Alpe d’Huez op om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Dit doen zij onder het motto: opgeven is geen optie! Help jij mee?

De Alpe d’Huez staat symbool voor de moeilijke weg die kankerpatiënten doorlopen. Door de berg te beklimmen, kan men voelen hoe het is om de strijd te voeren maar toch door te gaan. Vanuit het team van Brandweer IJsselland heeft ieder een eigen motivatie om mee te doen.  De koersweek is van 31 mei t/m 5 juni 2020. Op 4 juni wordt de berg daadwerkelijk beklommen.

“De onmacht die ontstaat door kanker kunnen wij omzetten in kracht. Dit doen we door samen met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen te verleggen. Wij beklimmen de berg zes keer en we willen graag minimaal € 25.000,- ophalen voor dit goede doel”, aldus team Brandweer IJsselland.

Spinningmarathon op 29 februari

Heb jij je al opgegeven om mee te fietsen tijdens de spinningmarathon op zaterdag 29 februari 2020? Kazerne Hardenberg (Europaweg 10) opent dan haar deuren van 10.00 tot 18.00 uur. Voor € 16,- per fiets per uur kun je meefietsen met het team. Opgeven kun je doen door een mail te sturen naar m.kappert@vrijsselland.nl of naar w.pappot@vrijsselland.nl.

Daarnaast worden er in en rondom de kazerne diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Niet meefietsen maar wil je toch doneren? Dat zou het team fantastisch vinden! Doneren kan heel gemakkelijk via deze link. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks naar het Alpe d’HuZes/KWF fonds.