Stem bij ‘Help Nederland Vooruit’ op ‘Live life’ en ‘De Mooiste Dag’

Geplaatst op 27 januari, 2020 om 3:51 | In de categorie:

Stichting Live Life, bekend van het jaarlijks organiseren van de Mooiste Dag, is geselecteerd voor de regionale eindronde van de ING actie ‘Help Nederland Vooruit’. Daarmee is ‘Live Life’ binnen Overijssel één van de vijf goede doelen waarop gestemd kan worden. Voor de winnaar ligt er 5.000 euro op de plank. Iedere volgende plek levert duizend euro minder op.

Voor de nummer vijf is duizend euro beschikbaar. Live Life is dus al verzekerd van een donatiebedrag, maar hoopt met behulp van ieders stem, natuurlijk die vijf mille binnen te slepen.

Toertocht
De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving. ‘Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement, is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement’, aldus Jacco Strieker, bestuurslid sponsoring. In totaal waren er vorig jaar maar liefst 800 mensen bij het evenement betrokken. In 2020 zal de Mooiste Dag op 1 juli plaatsvinden. Stichting Live Life heeft hiervoor meer dan 20.000 euro nodig. ‘We ontvangen geen overheidssubsidie en zijn daarom voor het vergoeden van de onkosten volledig afhankelijk van sponsoren en donateurs.’ Ook het bedrijfsleven en tal van organisaties in Kampen en omgeving dragen hieraan bij. ‘Maar die vijfduizend euro van de ING Bank is natuurlijk heel erg welkom.’

Via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-live-life kan er vanaf nu tot 12 februari gestemd worden. Breng je stem uit en bevestig deze met de e-mail die je daarna krijgt. ‘Per e-mailadres kan één keer gestemd worden, dus heb je meerdere e-mailadressen, dan kun je die allemaal gebruiken’, vertelt Jacco. ‘Dus privé, zakelijk, maar ook familie, vrienden, kennissen, collega’s en buren kun je attenderen op deze stemactie.’ Meer weten? Kijk op www.stichtinglivelife.nl.

Tekst (C): Alex de Jong @ Attest Communicatie

Foto (C): Dick van Belle