Informatie avond op maandag 2 maart om 19.00 uur (incl. kosteloze screening)

Geplaatst op 24 januari, 2020 om 9:35 | In de categorie:

Op deze avond wordt er een presentatie gehouden in onze praktijk in Kampen over wat chiropractie inhoudt. De uitleg wordt gegeven door dhr. J. Knarren DC en mw L. van Tonder DC. De chiropractoren zullen u op deze avond uitleggen wat chiropractie exact inhoudt wat de positieve uitwerking is van chiropractische behandelingen.

Tevens kunt u een gratis en vrijblijvende screening krijgen van een van de aanwezige chiropractoren. U kunt uw klachten met hem/haar bespreken. Indien nodig zal hij/zij u kort onderzoeken om vast te stellen of hij/zij iets voor u kan betekenen. Als dit het geval is, zal hij/zij u adviseren een afspraak te maken voor uitgebreid onderzoek en behandeling.

Chiropractie kan u helpen bij:
Rugklachten, hernia/ischias, hoofdpijn/migraine, nekklachten, schouder/elleboog/pols-klachten, tennis-/golfersarm, heup/knie/enkel-klachten, sportblessures, slaapproblemen, menstruatie-klachten, zwangerschapsproblemen, bekken-problemen, huilbaby’s, leer/gedragsproblemen.

Meldt u aan voor deze avond; telefonisch op: 038-3325227
of mail naar: info@chiropraxi-kampen.nl

U bent van harte welkom!


Chiropraxi Kampen
Graafschap 43, 8261 LB Kampen
Tel. 038 – 33 25 227
www.chiropraxi-kampen.nl

Onderdeel van Chiropraxi Emmen-Kampen-Coevorden-Hoogeveen