Go Ahead Kampen huldigt jubilarissen op nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op 5 januari, 2020 om 8:26 | In de categorie:

Op de goed bezochte nieuwjaarsreceptie van Go-Ahead Kampen op zaterdag 4 januari 2020, zijn traditioneel de jubilarissen gehuldigd voor het 25-jarig, 40-jarig, 50-jarig of zelfs 60-jarig lidmaatschap van de voetbalclub.

Vice-voorzitter Roel Mateboer feliciteerde namens de vereniging alle jubilarissen. Hij sprak de waardering uit voor de jarenlange trouw aan de club en ook het vrijwilligerswerk dat velen van hen nog doen en/of gedaan hebben.

25 jaar lid waren Stephan van Diermen, Harry Jansma, Jaap Mateboer, Arjan Knul, Jeroen Stroomberg, Eddy de Wolf en Jurrien Zandbergen. 40 jaar lid F.J. Eysink, Willem Jansma, Guido Scholten en Michel v.d. Vegt. 50 jaar lid Albert Glastra, G.J.A. Hoogers, Harry Kuipers, Peter de Wilde, Ben Winkeler, Alfred Wyna en Willem Yska. 60 jaar lid was Bert van Ommen.

Foto (C): Jan Buitenhuis