Kom naar de tafeltennisinstuif van Kampenion

Geplaatst op 15 december, 2019 om 8:30 | In de categorie:

Kampenion organiseert op vrijdag 27 december een tafeltennisinstuif voor de jeugd. Tijdens de tafeltennisinstuif is er een korte training, je kunt vrij spelen en de middag wordt afgesloten met enkele wedstrijdjes.

Deelname is gratis. Meedoen in sportkleding is gewenst (geen schoenen met zwarte zolen). De zaal is open vanaf 14.00 uur en tot 17.00 uur is iedereen welkom. Alle basisscholen in de gemeente Kampen hebben een uitnodiging ontvangen voor deze open middag. Locatie: De Maten 6 op sportpark De Maten (rechts van het parkeerterrein, in hetzelfde gebouw als het fitnesscentrum).

Tafeltennisvereniging Kampenion is op zoek naar nieuw talent. Wie treedt er in de voetsporen van Jarno van den Heuvel, Bert Beks en Tijmen Prins, spelers van het eerste jeugdteam dat in de landelijke competitie speelt? En Kampenion wil de jeugd op een leuke en speelse manier kennis laten maken met tafeltennis. Wil je zien en zelf meemaken hoe leuk tafeltennis is, kom dan naar de instuif op 27 december.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor informatie kun je e-mailen naar wimtillema@solcon.nl.

Op de foto: de zaal van Kampenion.

Foto: © G. Wessels