Inspiratiedag voor Muziekverenigingen

Geplaatst op 22 november, 2019 om 2:03 | In de categorie:

Voor iedereen die – op welke manier dan ook! – betrokken is bij een muziekvereniging, organiseert Quintus op zaterdag 30 november een Inspiratiedag, dit in samenwerking met Show & Marching Music.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een boeiend programma met diverse sprekers, workshops en andere gratis activiteiten.

Te gast voor de workshops en lezingen zijn Martijn Soeterbroek (DrummerMartijn met Drum Clinic), Jan ter Heide (aanschaf slagwerkinstrumenten), Cor van der Waal (beeldvorming en social media), Matthijs Beerepoot (ledenwerving) en Frank Bergkamp (marketeer en muzikant). Bert Damsma (onder andere Vincent Bach) en Rene Henket (onder andere Andre Rieu) vertellen alles over de aanschaf van een mondstuk voor blaasinstrumenten. Kortom, heel veel frisse input!

Netwerken

Tijdens de Inspiratiedag zijn er diverse stands van leveranciers van blaas-en slagwerkinstrumenten, kun je mallets en stokken uitproberen en is er gelegenheid om te bladeren door methodeboeken, compactband- en slagwerkuitgaven. Ook is er ruimschoots de tijd om te netwerken. Alle activiteiten zijn gratis.

Wel is opgave voor de lezingen/workshops gewenst. Meer info: www.quintuskampen.nl. Of bel met Quintus aan de Vloeddijk 38: tel. 038-3371200.