“Leuk trouwen” Bruidsbeurs in Kampen

Geplaatst op 7 november, 2019 om 8:42 | In de categorie:

Op 21 november 2019 word de Leuke Hanzestad in Kampen, omgetoverd in Winterse sferen  voor de 7de editie van de “Leuk trouwen” Bruidsbeurs, in samenwerking met DEA Events.

Trouwplannen? Houd dan 21 november van 18:30 tot 21:30 vrij in jullie agenda. Tijdens deze avond kunnen aankomende bruidsparen inspiratie opdoen op het gebied van trouwen. Iedereen is welkom op deze winter editie vol inspiratie, leuke tips, en vooral een sfeervolle impressie van hoe jullie mooiste dag eruit kan zien.

Bruidshuis Dokter- de Graaf neemt je mee in de wereld van Bruidsmode. Om 19:30 kun je genieten van een modeshow met de nieuwste bruidsmode. Entree is gratis en de eerste 25 bezoekers krijgen een gratis goodie bag.