Kampenion puntloos in Nieuwegein

Geplaatst op 3 november, 2019 om 8:18 | In de categorie:

Bij de eerste wedstrijd van het seizoen, op 14 september, wist het eerste seniorenteam van Kampenion thuis tegen VTV er nog vier punten uit te slepen, maar in de return lukte dat bij lange na niet.

Afgelopen zaterdag in Nieuwegein bleken de tegenstanders gewoon te sterk. Julian Plette, Gert-Jan de Lange en Robin Lieftink moesten een verlies van 10 – 0 incasseren. Zij zijn een plaats gezakt in de 2e divisie en staan nu vijfde. De komende week ligt de competitie stil. Op zaterdag 16 november speelt Kampenion 1 thuis tegen Spaarne 2, dat onderaan staat. Uiteraard worden er dan veel punten aan de Kamper kant verwacht.

Het eerste jeugdteam bond in Apeldoorn de strijd aan tegen De Veluwe 1. Echt soepel verliep het niet; hier was meer verwacht. Jarno van den Heuvel was de beste man van de middag en won al zijn drie partijen. In de competitie is hij goed voor een score van 90%. Tijmen Prins en Bert Beks bleven puntloos en 7 – 3 was dan ook een tikje teleurtstellend. De boys staan nog wel tweede. De volgende wedstrijd is op 16 november, thuis tegen HTTC 1 uit Houten, dat derde staat. Dat wordt dus spannend.

Op de foto: de zaal van Kampenion.

Foto: © Gerard Wessels