Voorstelling: ‘Reis om de wereld in 80 dagen’

Geplaatst op 8 oktober, 2019 om 8:30 | In de categorie:

Tijdens de Kinderboekenweek (2 tot 13 oktober) organiseert Bibliotheek Kampen activiteiten in het thema ‘Reis mee! Vervoer’.

Op zaterdag 12 oktober kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar genieten van de verteltheatervoorstelling van goochelaar Jan. Ga mee op reis met Passepartout, de knecht van Phileas Fogg en ‘Reis om de wereld in 80 dagen’.

Met veel fantasie wordt gebruik gemaakt van alles wat het publiek kan vinden als voertuig: De tafel in Jules Vernes kamer wordt omgetoverd tot een boot, een trein, een olifant en nog veel meer. Komen ze op tijd terug?

Goochelaar Jan speelt graag met taal, fantasie en boeken in ‘Reis om de Wereld in 80 dagen’. Een klassieker van Jules Verne, maar dan in een nieuw jasje.

De voorstelling is niet alleen voor de jongere kinderen, maar ook voor de bovenbouwers erg leuk. En ouders/begeleiders mogen het natuurlijk stiekem ook heel erg leuk vinden.

De toegang is vrije gift: Iedereen is van harte welkom, en wie een klein bedrag kan missen maakt de organisatie heel blij.

Zaterdag 12 oktober, 15.00 – 16.00 uur
Van Mulkenzaal, 2e etage Stadskazerne