Nieuwe specialist: Chiropraxi Kampen

Geplaatst op 7 oktober, 2019 om 11:58 | In de categorie:

Chiropractie Kampen bestaat al meer dan 25 jaar en staat bekend om de kwaliteit van de zorg die we leveren. We werken in een team met 4 chiropractoren, waarbij iedere chiropractor zijn/ haar eigen specialiteit heeft ontwikkeld. In onze praktijk behandelen we iedereen: van baby’s tot pubers tot ouderen. De klachten variëren van huilbaby’s, sportblessures en van hoofdpijn tot rug- en nekpijn.

Chiropractie is een veilige en effectieve behandelmethode waarbij het hele lichaam wordt behandeld. Uw lichaam kan door diverse oorzaken geblokkeerd raken. Dit kan gebeuren door een val/ trauma, of een langdurige (verkeerde) houding. Maar ook door te weinig beweging of door eenzijdige voeding of stress kan uw lichaam geblokkeerd raken. Dit kan leiden tot de meest uiteenlopende klachten. Uw chiropractor kan deze blokkades in uw lichaam voelen en corrigeren. Bij een chiropractische behandeling wordt u met de hand behandeld (manipulaties). Er komen dus geen medische apparaten en/of medicijnen aan te pas.

Per november 2019 wordt ons team versterkt door Lynelle van Tonder. Zij is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Al op jonge leeftijd wist zij dat ze in de gezondheidszorg wilde gaan werken en na eigen positieve ervaringen kreeg ze interesse in chiropractie. Ze heeft acht jaar een eigen praktijk gerund in Mosselbaai (Zuid-Afrika). Begin 2018 is ze met haar gezin verhuisd naar Nederland waar ze heeft gewerkt bij Chiropractie Hoorn en vanaf november zal ze in Kampen komen werken.

Woensdag 20 november om 19.00 uur is er in onze praktijk een informatieavond. U kunt zich hier gratis laten screenen door de aanwezige chiropractoren.


Chiropraxi Kampen
Graafschap 43, 8261 LB Kampen
Tel. 038 – 33 25 227
www.chiropraxi-kampen.nl

Onderdeel van Chiropraxi Emmen-Kampen-Coevorden-Hoogeveen