Specialist: Fun, fitness en friends

Geplaatst op 26 september, 2019 om 1:29 | In de categorie:

Inmiddels is CrossFit Kampen al ruim 3 jaar aan de Ambachtsstraat bezig met het versterken en verbeteren van het lijf van haar leden. Of afvallen, krachtopbouw of mentale en fysieke weerbaarheid het doel is, hier ben je aan het juiste adres. 

Door krachttraining, conditionele workouts en gymnastische bewegingen te combineren verzorgen ze dagelijks een vernieuwende en uitdagende workout. Het feit dat het steeds afwisselend is en er op eigen niveau in groepsverband getraind kan worden spreekt veel mensen aan. Daarnaast zijn de coaches bij CrossFit Kampen zeer ervaren en hebben verschillende verdiepende opleidingen en cursussen gevolgd om de kwaliteit te kunnen bieden waar ze voor staan. Naast CrossFit Level 1 en 2 en Gymnastics trainer is er kennis over de juiste rentechniek, is er een PowerMama coach welke gespecialiseerd is in het trainen en begeleiden van dames tijdens en na hun zwangerschap, een Physist welke kennis heeft over voeding, slaap, stress en vermoeidheidsklachten en het immuunsysteem. Tevens zijn ze StrongFit specialist wat inhoud dat ze kennis hebben van het lijf en hoe dat op de juiste manier per individu kan bewegen om op een gezonde manier actief te blijven en te bouwen aan kracht zonder blessures. Deze kennis wordt tijdens de groepslessen gedeeld maar ook ingezet bij het populaire Personal Training traject. 

Buiten de kwaliteit van de lessen heerst er een gezellige en vriendschappelijke sfeer waar iedereen zich in opgenomen voelt. Er worden dan ook regelmatig activiteiten georganiseerd waar optioneel aan deelgenomen kan worden, bijvoorbeeld obstacleruns, wandklimmen, bosbootcamps of een gezellige workout met een barbecue en een drankje. 

Kortom een totaalpakket van fun, fitness en friends. 

Er kan dus gesteld worden dat het echt sportprofessionals met ervaring zijn. 

CrossFit Kampen
www.crossfitkampen.com