Feestelijke uitreiking publieksprijs Cursistenexpositie

Geplaatst op 1 september, 2019 om 10:38 | In de categorie:

Quintus start het nieuwe cursusseizoen met ‘Quintus Open’ van 9 t/m 28 september. Deze jaarlijkse open lesweken zijn de ideale gelegenheid om gratis en vrijblijvend te snuffelen bij de verschillende cursussen muziek, dans, theater, musical en kunst & ambacht in het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 in Kampen en het Kulturhus in IJsselmuiden.

Quintus Open start met een speciale ‘Plus-middag’ op maandag 9 september. Tussen 13.00 en 16.30 uur is er voor mensen van 50 jaar en ouder een inspirerend programma met muzikale optredens, workshops en een rondleiding langs de cursistenexpositie. Ook kunnen mensen zich laten informeren over muziek- en zanglessen, ensembles, 50+ bands of de verschillende cursussen dans, (muziek)theater, keramiek, beeldhouwen, tekenen, schilderen, glas-in-lood, glasfusion, edelsmeden, en fotografie.

In de weken tot en met 28 september zijn de open lesweken voor àlle leeftijden. Voor muziek- of zangles moet je je even aanmelden via info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200. Wie een repetitie van een band, orkest, ensemble of koor wil bijwonen, een kijkje wil nemen bij de lessen dans, theater & musical, kunst & ambacht of één van de werkplaatsen, kan gewoon binnenlopen. Dagen en tijden van cursussen zijn te vinden op www.quintuskampen.nl.

Publieksprijs Cursistenexpositie

Tijdens Quintus Open wordt tevens de publieksprijswinnaar van de Cursistenexpositie 2019 bekendgemaakt. De feestelijke prijsuitreiking is op woensdag 25 september om 16.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Deze tentoonstelling met werk van cursisten keramiek, glas, tekenen en schilderen is gratis te bezichtigen tot 1 oktober tijdens de openingstijden van Quintus.