Doldwaze musical ‘Hans & Grietje, The Real Story’

Geplaatst op 1 juli, 2019 om 10:52 | In de categorie:

Iedereen denkt dat Hans en Grietje na het drama bij de heks veilig naar huis zijn gegaan, maar is dat wel zo? Na al die jaren brengen de musicalgroepen van Quintus in de Stadsgehoorzaal het échte verhaal in ‘Hans & Grietje, The Real Story’ op zaterdag 6 juli.

Deze doldwaze musical waarin (bijna) alle sprookjesfiguren langskomen, staat om 14.30 uur en 19.30 uur op het programma. Kaarten (€10,00) zijn verkrijgbaar via de kassa van De Stadsgehoorzaal: stadsgehoorzaalkampen.nl of tel. 038-3317373.

Muzikale seizoensafsluiting

Naast de musicalafdeling sluit ook de muzieksectie van Quintus het cursusseizoen af. Dat doet zij in Quintus met het Groot Strijkers Ensembleconcert op 3 juli, een Slagwerkpresentatie op 4 juli en de beeldende, muzikale vertelling Blue Planet met fluit en harp op 6 juli. In de Bovenkerk verzorgt het Quintus Vrouwenkoor op 6 juli een optreden en op 10 juli is de muzikale eindvoorstelling ‘Golven van Muziek’ in de Hoeksteen in IJsselmuiden.

In de agenda op www.quintuskampen.nl zijn alle tijden te vinden. Kunstencentrum Quintus aan de Vloeddijk 38 is voor vragen te bereiken via tel. 038-3371200.