Vrouwenplatform Carree zoekt een nieuwe bestuursvoorzitter

Geplaatst op 6 juni, 2019 om 8:13 | In de categorie:

Vrouwenplatform Carree levert een bijdrage aan de maatschappelijke en sociale positie van vrouwen en meiden in regio Overijssel.

Het platform bestaat uit een groot netwerk van regionale vrouwenorganisaties, 150 vrijwilligers en 400 volgers op sociale media en nieuwsbrieflezers. Om doelstellingen te realiseren voeren zij verschillende projecten uit in opdracht van gemeenten, provincie Overijssel en ZonMw.

Voorts verstrekken zij informatie en advies; stellen ze maatschappelijke problemen waarmee vrouwen te maken hebben aan de orde en stimuleren zij maatschappelijke en economische (waaronder politiek-bestuurlijke) participatie door vrouwen. Voor meer informatie over de ANBI stichting en gewenst profiel van de voorzitter neem een kijkje op de website.