Quintus zomercursussen

Geplaatst op 28 april, 2019 om 8:00 | In de categorie:

Nog voor de zomervakantie een creatieve, muzikale of danscursus volgen? Dat kan bij Quintus want in mei/juni start bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 een serie korte zomercursussen!

Voor kinderen zijn er muzikale speeltuinen (gratis) maar ook Muziekavontuur & Instrumenten Bespelen (5x), Peuterdans (6x), Kleuterdans (6x), Kleuterfluit: op avontuur met Puck en haar dierenvriendjes (6x), Kinderatelier Tekenen en Schilderen (3x) en Ontwerp en naai je eigen knuffel (3x).

Zomercursussen jongeren/volwassenen

Voor (jongeren en) volwassenen biedt Quintus creatieve zomercursussen van 3 lessen. Er is keuze uit Portret- en Modelschilderen, Urban Sketching, Fotografie: zomerse portretten op locatie, Zomeravond Keramiek en Landschap Schilderen. De cursussen starten bij voldoende aanmeldingen. Voor meer info of inschrijven: www.quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.