Dromenpitch-avond in bibliotheek

Geplaatst op 4 april, 2019 om 9:00 | In de categorie:

In maart/april organiseert Bibliotheek Kampen, aansluitend op de Maand van de Filosofie, voor de tweede keer ‘Tijd van Dromen’.

Eén van de van activiteiten in deze dromenmaand is een dromenpitch-avond, een avond waarin bekende en onbekende Kampenaren hun persoonlijke of Kamper droom met het publiek delen. Is het gelukt om hun droom te verwezenlijken? Wat hebben zij daarvoor moeten doen? Of juist laten?

Kom vrijdag 12 april van 19:00 tot 22:00 uur naar de Bibliotheek (van Mulkenzaal, 2e etage) en luister naar de inspirerende verhalen van deze dromers en stadsdichter Brigitte Wolthuis. Laat je inspireren, motiveren en uitnodigen om mee te denken over de dilemma’s en obstakels de pitchers tegenkomen.

De opening van deze dromenpitchavond wordt verzorgd door wethouder Irma van der Sloot en de  muzikale omlijsting door harpiste Sara van den Brink. Na afloop treedt de Kamper band XUse op.

Entree: Gratis.

Locatie: Bibliotheek Kampen in de Stadskazerne.

Adres: Oudestraat 216, 8261CA Kampen.

Meer info: www.bibliotheekkampen.nl