Uurtje Cultuurtje: ‘Projecten, hoe doe jij dat?’

Geplaatst op 9 maart, 2019 om 8:57 | In de categorie:

Je wilt als vereniging eens groots uitpakken, wat kun je doen en wat komt daar dan allemaal bij kijken? Hoe je dit soort projecten het beste kunt aanvliegen – of wat je juist níet moet doen – komt aan de orde tijdens het Uurtje Cultuurtje in café Paatje op donderdagavond 14 maart.

Amateurverenigingen draaien grotendeels op vrijwilligers. Dan kan het handig zijn om eens een kijkje te nemen in de keuken bij de buren.

In de gemoedelijke setting van Café Paatje in de Stadskazerne (Oudestraat 216) vertellen vertegenwoordigers uit het culturele veld over hún aanpak en ervaringen rondom diverse thema’s; 14 maart is dit ‘Projecten’.

Te gast zijn onder andere het Hervormd Kerkkoor, Jan Liefting (Ventura) en Aart Mateboer (Scratch Kampen). Leden van plaatselijke verenigingen maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Vanaf 18.30 uur staan koffie en thee klaar. Aanvang is 19.00 uur. Uurtje Cultuurtje eindigt strikt om 20.00 uur. Zo zijn bezoekers in de gelegenheid eventuele eigen repetities of vergaderingen bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. Gratis entree.

Uurtje Cultuurtje is een initiatief van CultuurContact (Quintus Kampen) en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Voor meer informatie: Mariëlle van Zanten, tel. 038-3371200.