Uurtje Cultuurtje: ‘Ledenwerving, hoe doe jij dat?’

Geplaatst op 8 februari, 2019 om 10:32 | In de categorie:

In café Paatje in de Stadskazerne organiseert CultuurContact op donderdagavond 14 februari opnieuw een Uurtje Cultuurtje. Amateurverenigingen wisselen ervaringen en kennis uit over het thema ‘Leden en vrijwilligers werven, hoe doe jij dat?’

Amateurverenigingen draaien grotendeels op vrijwilligers. Dan kan het handig zijn om eens een kijkje te nemen in de keuken bij de buren. In de gemoedelijke setting van Café Paatje in de Stadskazerne aan de Oudestraat 216 vertellen vertegenwoordigers uit het culturele veld over hún aanpak en ervaringen rondom diverse thema’s.

Leden- en vrijwilligerswerving is het onderwerp op 14 februari. Te gast zijn onder andere Show- en drumfanfare Oranje IJsselmuiden, christelijke muziekvereniging Euphonia Wilsum en het Kamper Mandoline en Gitaar Orkest. Leden van plaatselijke verenigingen maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom om bij dit Uurtje Cultuurtje aan te schuiven.

Vanaf 18.30 uur staat koffie en thee klaar. Aanvang is 19.00 uur. Uurtje Cultuurtje eindigt strikt om 20.00 uur. Zo zijn bezoekers in de gelegenheid eventuele eigen repetities of vergaderingen bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. Gratis entree.

Uurtje Cultuurtje is een initiatief van CultuurContact (Quintus Kampen) en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. Voor meer informatie: Mariëlle van Zanten, tel. 038-3371200.