Verras je McFan met een Valentijnsdiner bij de Mac

Geplaatst op 7 februari, 2019 om 9:33 | In de categorie:

Licht uit, spot aan! Donderdag 14 februari aanstaande toveren de McDonald’s restaurants in Zwolle-Zuid en Kampen hun bovenverdieping om tot een romantisch restaurant met kaarslicht en wordt er een driegangen diner geserveerd met welbekende McDonald’s producten.

Het idee voor dit bijzondere diner is een aantal jaren geleden ontstaan door een oproep aan het publiek wie zijn of haar grote liefde en McFan wilde verrassen met een romantisch etentje bij McDonald’s. Als je liet weten waarom je dat wilde dan maakte je kans op dit ultiem romantische én ludieke diner.

De oproep sloeg zó aan dat er binnen twee dagen meer dan honderd reacties binnen kwamen. Reacties met prachtige verhalen over de liefde én de liefde voor het wereldberoemde merk. Inmiddels is de formule iets aangepast en is het voor iedereen mogelijk om een ticket voor twee te kopen voor een bijzondere avond bij de McDonald’s.

Zoals de organisatie zelf omschrijft gaan zij er een echte ‘once in a lifetime experience’ van maken. ‘Ons hele team kijkt uit naar deze bijzondere en leuke avond. We gaan er een top Valentijn van maken voor onze gasten. Wij serveren gewoon net als anders McDonald’s producten maar dan op servies en iets anders gepresenteerd. Het diner begint in beide restaurants om 18.00 uur en bestaat uit drie gangen”, aldus Melanie van Riel, manager Marketing en communicatie van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.

Reserveren

Een ticket voor twee personen kost €19,50 en is te koop aan de kassa bij McDonald’s Zwolle-Zuid (Huub van Doornestraat 8) en McDonald’s Kampen (Zambonistraat 7). Mailen en reserveren kan ook via pr.zwolle@nl.mcd.com.

Het diner bestaat uit drie gangen en een aantal drankjes. Wees er snel bij want er is nog beperkt plek!