Honderd deelnemers gezocht voor een Meet & Eat in de Kas van KAAT

Geplaatst op 6 februari, 2019 om 3:55 | In de categorie:

Op maandagavond 11 maart organiseert Natuur en Milieu Overijssel tijdens de Nationale Week Zonder Vlees een Meet & Eat in de Kas van KAAT te Zwolle.

Een Meet & Eat is een volledig verzorgde thema-avond over het verduurzamen van ons voedselsysteem bestaande uit een lezing, een vegetarisch diner en een interactieve discussie. Dit alles volledig kosteloos.

Het thema van deze Meet & Eat is ‘De keuze is reuze!’. Waarom kies jij als consument wel of niet voor een bepaald product? Welke motivatie zit hier achter? Ga je voor biologische producten, producten met een lage carbon foodprint of juist voor een beter dierenwelzijn? Ga het gesprek hierover aan met verschillende ondernemers uit Overijssel zodat zij hun product of onderneming kunnen verrijken. Ben jij geïnteresseerd in het thema, houd je van lekker eten en van een discussie op niveau? Meld je dan nu aan voor de Meet & Eat.

De avond begint met een lezing door Sigrid Wertheim-Heck, lector Voedsel en Gezond Leven bij Aeres Hogeschool Almere, over de psychologie van keuze. Aansluitend is een vegetarisch diner.

Discussieer mee over nieuwe ideeën 

Tijdens de interactieve discussie gaan een aantal sprekers (zowel ondernemers als consumenten) hun innovatieve product of idee pitchen. Het thema ‘De keuze is reuze’ is hierbij leidend. Jij als deelnemer kan met de pitchers in gesprek gaan over het product of idee. Zou jij kiezen voor het product? Wat is jouw reden om wel of niet voor het product te kiezen? Jij zorgt voor nieuwe inzichten en brengt de pitcher weer een stapje verder bij de realisatie of verbetering van het idee.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Aanmelden kan via natuurenmilieuoverijssel. nl. Aanmelden kan tot maandag 25 februari. Wees er snel bij, want er is slechts plek voor honderd deelnemers. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Wel verwachten we van jou als deelnemer een inhoudelijke inbreng in de avond en een actieve deelname aan de discussie.