Kunstmiddag met Iers tintje

Geplaatst op 5 februari, 2019 om 3:53 | In de categorie:

De Quintus Kunstmiddag van zaterdag 9 februari heeft een Iers tintje! Op het programma staan een workshop Ierse Dans, een bruisende Ierse Sessie én een concert van de Ierse Folkband Cinnamon. Verder is er een workshop Tekenen met Pastelkrijt en een muzikale speeltuin.

Speel of zing je al langer Ierse muziek of begin je net? Neem je instrument mee en schuif bij de Ierse sessie in Quintus aan om samen een middagje ongedwongen muziek te maken. Wil je alleen luisteren? Ook dan ben je welkom.

De Ierse Sessie is van 13.30 tot 16.30 uur én gratis. Tussen 14.30 uur en 15.30 uur kun je bij de workshop ‘Celtic Ceili’ Ierse en Schotse groepsdansen uitproberen onder leiding van Kasha van der Poel, kosten €7,50 p.p.

Als klap op de vuurpijl geeft de Ierse Folkband Cinnamon een concert. Cinnamon maakt al vele jaren traditioneel Ierse Folk met een mix van tunes, songs en ballads. De entree is 5 euro. Via quintuskampen.nl kun je je inschrijven voor een combikaartje van 10 euro voor de workshop Ierse Dans én het concert van Cinnamon.

Pasteltekenen

Tijdens de Kunstmiddag kunnen de allerkleinsten (0 tot 6 jaar) vrij spelen op allerlei instrumenten bij de Muzikale Speeltuin. Dit is een gratis inloop tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot slot de workshop Tekenen met Pastelkrijt van 14.00 tot 16.00 uur. Jongeren (16+) en volwassenen gaan aan de slag met pasteltekenen onder leiding van docente Kim Moradi. Deze workshop kost €7,50 + €2,50 materiaalkosten p.p.

Wees er snel bij want vol=vol. Inschrijven kan via quintuskampen.nl. Niet ingeschreven en toch graag meedoen? Kom op de dag zelf naar Quintus aan de Vloeddijk 38 en check of er nog plek is! Bellen kan ook: tel. 038-3371200.