Klinkende overwinning Kampenion

Geplaatst op 4 februari, 2019 om 3:17 | In de categorie:

Na de tegenvaller vorige week, een thuisnederlaag met 4 – 6, ging het afgelopen zaterdag heel wat beter met het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging Kampenion.

De tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie was een thuiswedstrijd tegen Blauw-Wit 1 uit Almelo. Gert-Jan de Lange en Julian Plette wonnen hun drie partijen, en Ton Ringenier won er twee. Met 8 – 2 op het scorebord waren de Kampenaren zeer tevreden. Vermeldenswaard is dat Julian Plette afgelopen vrijdag is gehuldigd als sportman van het jaar in Oldebroek. Een prachtige prestatie!

Ook Kampenion 2, dat voor het eerst in de 3e divisie uitkomt, speelde thuis. Het is uniek in de geschiedenis van Kampenion dat twee herenteams op landelijk niveau uitkomen. En het was voor het eerst dat er zaterdag gelijktijdig twee seniorenwedstrijden op landelijk niveau in de zaal van Kampenion gespeeld werden. Er viel in Kampen dus veel te genieten van toptafeltennis.

Kampenion 2 (Ivan Hollander, Thomas Niemeijer en Jordy ten Have) begon de competitie goed met een gelijkspel tegen HBC 1 uit Heemstede. Het eerste jeugdteam, dat uitkomt in Landelijk C, speelde in Westervoort tegen Westa 1. Bert Beks, Jarno van den Heuvel en invaller Luuk Regterschot wonnen allen een partij en ook het dubbel was voor Jong Kampenion. Zo keerden zij met een nipte nederlaag van 6 – 4 huiswaarts.

Aanstaande zaterdag speelt Kampenion 1 in Assen tegen Assen 2 en het eerste jeugdteam speelt thuis tegen Gispen 1 uit Culemborg.

Aanvang: 14.00 uur. Locatie: De Maten 6.

Op de foto: Julian Plette (rechts).

Foto: © J. Ringenier