Doe mee met de Lampionoptocht

Geplaatst op 31 januari, 2019 om 9:10 | In de categorie:

 Ieder jaar wordt Koningsdag ingeluid met een bijzonder evenement voor en door Kampenaren: de lampionoptocht. Van Buurman en Buurman tot Minions en een schip vol piraten: tijdens de lampionoptocht begeven kinderen zich even in hun eigen fantasiewereld. Een unieke traditie, die inmiddels tot het Kamper cultuurgoed behoort.

Je kunt op twee manieren meedoen met de Lampionoptocht, in een groep met een grote kar, de zogenoemde A-groepen, of alleen of met je familie, vrienden of met de buurt, de zogenoemde B-groepen.

De Kamper en Brunneper Oranje Vereniging willen de optocht dit jaar nog mooier en groter maken: “We roepen iedereen op om vooral ook mee te doen met de B-groepen, groepen tot en met 9 personen. Iedereen heeft een fiets of bakfiets die in een paar dagen prachtig versierd en verlicht kan worden. Titels als ‘Gewoon gezellig’ en ‘Verschrikkelijk leuk’ uit voorgaande jaren zeggen genoeg. De waardering die men krijgt van de toeschouwers langs de route, de lach op de gezichten van de kinderen, dat gunnen we alle deelnemers. Eigenlijk is het heel eenvoudig om deel te nemen met een versierde fiets of bakfiets.”

Vergoeding

Om deelname te stimuleren krijg je bij voorinschrijving een bedrag ter vergoeding van (een deel van) de kosten. Voor de A-groepen (groepen vanaf 9 personen) is dat 100 euro, voor de de B-groepen (groepen tot 9 personen) 20 euro. Tot 1 april is het mogelijk om in te schrijven.

Aanmelden kan bij secretariaat@kamperoranjevereniging.nl onder vermelding van de namen van de deelnemers, contactpersoon, telefoonnummer contactpersoon en het bankrekeningnummer waar het inschrijfgeld op gestort kan worden.

Kijk voor meer informatie, het reglement en de beoordelingscriteria op kamperoranjevereniging.nl of brunneperoranjevereniging.nl.